Επιστημονικά άρθρα για την πλαστική χειρουργική

Νέα θεραπεία υαλουρονικού οξέος που αντιμετωπίζει την απώλεια όγκου κάτω από τα μάτια και την δακρυϊκή αύλακα

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του Teosyal® Redensity 1 που συνδύαζε τα fillers με την τεχνική της  μεσοθεραπείας και μετά από 9 χρόνια έρευνας και κλινικών δοκιμών τα εργαστήρια Teoxane της Γενεύης μας παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουριο προϊόν στον τομέα της αισθητικής ιατρικής ειδικά σχεδιασμένο για να αντομετωπίζει προβλήματα δύκολα μέχρι σήμερα όπως οι αντιγήρανση ευαίσθητων περιοχών σαν την περιοφθαλμική.  Διαβάστε περισσότερα..

Υαλουρονικό Οξύ-Απόλυτη Ασφάλεια, Μεγάλης Διάρκειας Αποτέλεσμα, Προσθετική Δράση

υαλουρονικο οξυ διαρκεια,υαλουρονικο οξυ ποσεσ συνεδριεσ,υαλουρονικο οξυ τελικο Τα σκευάσματα  Υαλουρουνικού  οξέος που χρησιμοποιούμε προέρχονται από φαρμακευτικές εταιρίες που είναι αφοσιωμένες στην παροχή των καλύτερων προϊόντων προσφέροντας ποιότητα και ασφάλεια γι Διαβάστε περισσότερα..

Υαλουρονικό Οξύ-Τριπλή δράση

υαλουρονικό οξύ, υαλουρονικο οξυ διαρκεια,υαλουρονικο οξυ ενεσεισ,υαλουρονικο οξ

1. Γεμίζει

Το Υαλουρονικό οξύ ενίεται κάτω από την ρυτίδα για να γεμίσει από μέσα και να την εξαφανίσει αμέσως χάρις στον όγκο που δημιουργεί. Διαβάστε περισσότερα..

Υαλουρονικό Οξύ- Ιδιότητες

Τα Δεδομένα

υαλουρονικό,αύξηση όγκου,ενυδάτωση,κρέμες υαλουρονικό,ρυτίδεςΤο Υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό και βασικό συστατικό του δέρματός μας. Διαβάστε περισσότερα..

Καφέ Κηλίδες (μέλασμα ή πανάδες) στο πρόσωπο και η αντιμετώπησή τους

κηλίδες,πανάδες,μέλασμα προσώπουΕίναι γεγονός ότι η αισθητική χειρουργική και η εφαρμογή της έχουν συνδυαστεί κυρίως με την αντιμετώπιση των ρυτίδων  του προσώπου. Διαβάστε περισσότερα..

Αντιμετώπιση των Κηλίδων στην περιοχή των χεριών(πανάδες ή μέλασμα)

Είναι γεγονός ότι η αισθητική χειρουργική και η εφαρμογή της έχουν συνδυαστεί κυρίως με την περιποίηση του προσώπου. Πολλοί όμως ξεχνούν ότι η ηλικία ενός προσεγμένου πρόσωπου, προδίδεται πολύ εύκολα από γηρασμένα, γεμάτα κηλίδες ή πανάδες χέρια. Η Πλαστική Χειρουργική διαθέτει τις λύσεις και για αυτό το αντιαισθητικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες αλλά και άντρες. Διαβάστε περισσότερα..

Ενημέρωση σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στα media για τη σχέση Ενθεμάτων Σιλικόνης και Λεμφώματος

Τι πρέπει να γνωρίζετε

αναπλαστικό μεγαλοκυτταρικό λέμφωμα και αύξηση μαστών με ενθέματα σιλικόνηςΤο αναπλαστικό μεγαλοκυτταρικό λέμφωμα (ΑΜΚ) είναι εξαιρετικά σπάνιο - Σε κατ 'εκτίμηση 10 εκατομμύρια εμφυτεύματα στήθους που έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο από το 198 Διαβάστε περισσότερα..

Syndicate content