Μεσοθεραπεία Προσώπου

μεσοθεραπεία,λαμπερο δέρμα,νεανική επιδερμίδα,κυτταρίτιδαΔιαβάστε συχνές ερωτήσεις για την Μεσοθεραπεία Προσώπου και Μεσοθεραπεία Σώματος

Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία που εφαρμόζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο πρόσωπο ή στο σώμα, πολλές φορές σε συνδυασμό με άλλες κλασικές θεραπείες(peeling,laser,fillers). Η εφαρμογή είναι γρήγορη και ανώδυνη, προσφέρει ανανέωση και λαμψή στο δέρμα, περιορίζει τις ρυτίδες, και στο σώμα αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα. Είναι ιδανική και για τις νεότερες ηλικίες, σαν την πρώτη θεραπεία που μπορεί να κάνει κανείς για την πρόληψη και την αντιγήρανση. Έχει όμως εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η μεσοθεραπεία ονομάζεται έτσι γιατί η εφαρμογή της γίνεται στον ενδιάμεσο ιστό ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την κατάλληλη σύριγγα , συνεπώς οι όροι «μη επεμβατική μεσοθεραπεία» και «μη ενέσιμη μεσοθεραπεία» δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική μεσοθεραπεία και λειτουργούν παραπλανητικά. Το όποιο αποτέλεσμά τους δεν έχει καμία σχέση με την ενέσιμη θεραπεία που γίνεται από πλαστικό χειρουργό.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:

 • αφυδάτωσηανανέωση προσώπου,σώματος,κυτταρίτιδα
 • απώλεια  σφρυγιλότητας
 • χαλάρωση δέρματος
 • μείωση πυκνότητας δέρματος
 • απώλεια τονικότητας δέρματος
 • τραχύτητα του δέρματος
 • παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο
 • είναι η μοναδική αποτελεσματική θεραπεία της κυτταρίτιδας

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

 • πρόσωπο
 • λαιμός
 • décolté
 • χέρι
 • βραχίονας
 • μηροί,γλουτοί,κυτταρίτιδα
 • κοιλιακή χώρα

Μεσοθεραπεία Προσώπου Anti Ageing

μεσοθεραπεία προσώπου,σώματος

Περιέχει Υαλουρονικό Οξύ και άλλα 54 στοιχεία όπως βιταμίνες, συνένζυμα, αμινοξέα, άλατα, νουκλεικά οξέα, και αντιοξειδοτικούς παράγοντες. Αναζωογονεί, ενυδατώνει και κάνει πιό σφρυγιλό το κουρασμένο και χαλαρό δέρμα και αντιμετωπίζει τις ρυτίδες. Η θεραπεία, για τους πρώτους 3 μήνες είναι επιθετική και επαναλαμβάνεται ανά 7-15 ημέρες.΄Οταν μπούμε στην φάση της συντήρησης, μετά το πρώτο τρίμηνο και αφού τα αποτελέσματα θα έχουν φτάσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, το μεσοδιάστημα ανάμεσα σε δύο συνεδρίες αυξάνει στους 2 έως 6 μήνες. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σταδιακά από την πρώτη κι'όλας συνεδρία, και είναι απόλυτα φυσικά. Το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο και με λιγότερες ρυτίδες. Παρόμοια είναι και η εφαρμογή της μεσοθεραπείας στο σώμα.

Πιο αναλυτικά, τα συστατικά της μεσοθεραπείας προσώπου:

Υαλουρονικό οξύ: Μη ζωϊκό, βιοτεχνολογικής προέλευσης. Λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του, συγκρατεί 20 φορές τον όγκο του σε νερό και με αυτόν τον τρόπο είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα.

Χλωριούχος Χολίνη: Επιταχύνει την ανάπτυξη νέων κυττάρων

Δεσοξυθυμιδίνη: Νουκλεοσίδιο DNA, απαραίτητο για την διαίρεση και πολλαπλασιασμό των κυττάρων

 

Πουτρεσκίνη: Είναι αυξητικός παράγοντας απαραίτητος για την διαίρεση, τον πολλαπλασιασμό και συνεπώς την δημιουργία νέων κυττάρων

Γλυκόζη: Αποτελεί πηγή ενέργειας για τα κύτταρα

 

Πυροσταφυλικό Νάτριο: Επιπρόσθετη πηγή ενέργειας για τα κύτταρα

Λιποϊκό Οξύ: Έχει αντιοξειδωτική δράση

 

Ανόργανα στοιχεία: Παρέχουν τα απαραίτητα μέταλα και ιχνοστοιχεία για την ανανέωση της επιδερμίδας.

Μολυβδαινικό Αμμώνιο, Μεταβαναδικό Αμμώνιο, Χλωριούχο Ασβέστιο, Θειϊκός Σίδηρος,Χλωριούχο Κάλιο,Θειϊκός Χαλκός, Χλωριούχο Μαγνήσιο, Θειούχο Μαγνήσιο, Οξικό Νάτριο, Υδρογονούχο Ανθρακικό Νάτριο,Χλωριούχο Νάτριο,Υδρογονούχο Φωσφατικό Νάτριο,Μεταπιριτικό Νάτριο, Σεληνιώδες Νατριό, Χλωριούχο Νικέλιο, Χλωριούχος Κασσίτερος, Θειϊκός Ψευδάργυρος.

 

Αμινοξέα: Αποτελλούν τα δομικά συστατικά των πρωτεϊνών οι οποίες είναι η βάση της ζωής, και είναι απαραίτητα για την σύστασή τους.

Αλανίνη, Αργινίνη, Ασπαραγίνη, Ασπαρτικό οξύ, Κυστεΐνη, Γλουταμίνη, Γλουταμικό οξύ, Γλυκίνη, Ιστιδίνη, Ισολευκίνη, Λευκίνη, Λυσίνη, Μεθιονίνη, Φενυλαλανίνη, Προλίνη,Σερίνη, Θρεονίνη,Τριπτοφάνη, Τυροσίνη, Βαλίνη.

Βιταμίνες: Περιέχει αντιγηραντικό πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα. Οι βιταμίνες της ομάδας Β είναι απαραίτητες για την ορθή λειτουργία και ανανέωση του δέρματος.

vit. B4 (αδενίνη), vit. B8 (βιοτίνη),vit. B5 (παντοθενικό ασβέστιο),vit. B9 (φυλλικό οξύ), vit. B7 (ινοσιτόλη), vit. B3 (νικοτιναμίδη), vit. Β6 (πυριδοξύνη), vit.B2 (ριβοφλαβίνη) vit. B1 (θειαμίνη), vit. B12

μεσοθεραπεία προσώπου,σώματος