Επιστημονικά άρθρα για την πλαστική χειρουργική

Medical Services

πλαστική χειρουργική

Operative Surgery

  • Aesthetic Surgery
  • Reconstructive Surgery

Non operative procedures

  • Non operative aesthetics
  • Laser therapy

See the ways of payment Διαβάστε περισσότερα..

15 FAQ for Botox

1. Τι ακριβώς είναι το Botox? Πώς δρα και τι προέλευσης είναι το φάρμακο?

Το Botox είναι ενέσιμο φάρμακο το οποίο χρησιμοποιείται για τον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας ορισμένων μυών του προσώπου και του λαιμού οι οποίοι δημιουργούν τις γραμμές έκφρασης, τις ρυτίδες. Χρησιμοποιούμε το αμερικανικής προελεύσεως σκεύασμα botox© Διαβάστε περισσότερα..

Τι φωτότυπο δέρματος έχετε? Όρθή χρήση αντηλιακού

φωτότυπος δέρματοσ,αντηλιακό,προστασία από ήλιο,ηλιακό εγκαυμα,Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και η έκθεση στον ήλιο θα είναι πολύ πιο συχνή, καλό θα ήταν να ξέρουμε σε ποιά κατηγορία ανήκει το δέρμα μας, Το δέρμα μας ανάλογα με την ποσότητα μελανίνης που διαθέτει και που μπορεί να παράγει, κατατάσεται σε 6 κατηγορίες. Διαβάστε περισσότερα..

Πλαστικές Επεμβάσεις μετά από Απώλεια Κιλών ή Μαζική Απώλεια Βάρους (Μ.Α.Β.)

ραγάδεσ,χαλάρωση κοιλιάς,δερμολι[πεκτομή,απώλεια κιλώνΗ παχυσαρκία εκτός από αισθητικό πρόβλημα, αποτελεί και πολύ σοβαρό παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση νοσογόνων καταστάσεων όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, οι καρδιοπάθειες, αλλά ακόμα και ο καρκίνος. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η χώρα μας βρίσκεται σε μια από τις πρώτες θέσεις παγκοσμίως όσον αφορά στην παιδική παχυσαρκία αλλά και στα συνολικά ποσοστά υπέρβαρων στον πληθυσμό. Διαβάστε περισσότερα..

Χημικό Peeling. Καλύτερα Φαινόλη ή TCA?

Τι είναι το Χημικό Peeling?

Εφαρμογή φαινόλης ή TCA (TriCloroacetic Acid) στο δέρμα του προσώπου

Πως δρα?

Προκαλείται μία ελεγχόμενη χημική βλάβη στην επιδερμίδα και την επιφάνεια του χορίου.Δύο ημέρες μετά, τα νεκρά κύτταρα απολεπίζονται, παράγεται νέο, φυσικό κολλαγόνο και δημιουργείται νέα επιδερμίδα. Η επούλωση ολοκληρώνεται σε 10 ημέρες Διαβάστε περισσότερα..

16 FAQ για την Λιποαναρρόφηση

1. Τι είναι η λιποαναρρόφηση?

Λιποαναρρόφηση είναι η σύνθλιψη και η αφαίρεση διαμέσου μικρών τομών,του λίπους που βρίσκεται στις λιποαποθήκες του σώματος μας. Διαβάστε περισσότερα..

Face-Lift, Ρυτιδεκτομή

Τι ακριβώς είναι το face lift ?

Η κατά το δυνατόν εξάλειψη των ρυτίδων και η βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου με χειρουργική μέθοδο. Διαβάστε περισσότερα..

Έκθεση στον ήλιο και δερματικές βλάβες - Πρόληψη και θεραπεία

Η Ελλάδα είναι μία χώρα με αυξημένη ηλιοφάνεια άρα και ηλιακή ακτινοβολία. Εκτός από τα προφανή πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η ιδιαιτερότητα που έχει η χώρα μας σε σχέση με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη, δυστυχώς είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες δημιουργίας δερματικών βλαβών, καλοηθών και κακοηθών αλλά και πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Η τρύπα του όζοντος, η αυξημένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία λόγω επαγγέλματος, ή η έκθεση στον ήλιο με στόχο την απόκτηση μαυρισμένης επιδερμίδας σε συνδυασμό με την ελλιπή ενημέρωση του κοινού συμβάλλουν έτσι ώστε τα τελευταία χρόνια να έχει αυξηθεί η συχνότητα εμφάνισης αυτών των προβλημάτων. Διαβάστε περισσότερα..

Κοιλιοπλαστική - Νέα τεχνική για την πτύχωση της περιτονίας των ορθών κοιλιακών

ΕΙΣΑΓΩΓΗ – ΣΚΟΠΟΣ

Η κοιλιοπλαστική είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για την αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση της κατώτερης κοιλίας, ιδιαίτερα όταν γίνεται και διόρθωση της διάστασης των ορθών κοιλιακών μυών. Η πτύχωση της περιτονίας τους αποτελεί ένα κρίσιμο σημείο της επέμβασης και συντελεί σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχημένη έκβασή της. Διαβάστε περισσότερα..

Syndicate content