Νίκος Νεοφώτιστος, Πλαστικός Χειρουργός τηλ: 210-6456530 και 210-6456532

Πλαστικός χειρουργόςplastic surgery on instagramΠλαστική Χειρουργική στο φβPlasic Surgeon on Linkedinplastic surgeon on twitterΚέντρο Αισθητικής

Η φιλοσοφία μας

Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίσουμε τους/τις ασθενείς μας, να αφιερώσουμε χρόνο στη συζήτηση των αισθητικών αναγκών σας, καθώς και να απαντήσουμε διεξοδικά στις απορίες σας. Στόχος μας είναι να αισθανθείτε άνετα, γι'αυτό έχουμε δημιουργήσει έναν σύγχρονο χώρο για να σας δεχτούμε, που ενώ τηρεί τις διεθνής προδιαγραφές, σε τίποτα δεν θυμίζει ένα κλασσικό ιατρείο. Θα ακούσουμε προσεκτικά το πρόβλημα σας και τις προσδοκίες σας ,θα σας προτείνουμε τις εναλλακτικές,θα εξηγηθούν οι διαδικασίες και θα συναποφασίσουμε για το ποιά απ΄όλες είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για κάθε περίπτωση. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε τις επιθυμίες και τις ανησυχίες σας σε βάθος, με μια καλλιτεχνική ματιά και προσήλωση στη λεπτομέρεια.

Προγραμματισμός Ραντεβού:

Καλέστε στο 210-6456530 ή 210-6456532

Τώρα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας πολύ εύκολα, στέλνοντας απλά ένα e-mail στο neofotistos@gmail.com διευκρινίζοντας τα στοιχεία σας καθώς και την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε.

Το Ραντεβού σας

Προτείνουμε να έρθετε προετοιμασμένοι στο ραντεβού σας με τον Ιατρό, έχοντας καταγράψει τις απορίες σας και έχοντας μαζί σας αποκόμματα περιοδικών και φωτογραφίες με αποτελέσματα αισθητικών επεμβάσεων που σας άρεσαν ή ακόμα καλύτερα και αυτά που δεν σας άρεσαν.

Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και να σας δώσουμε τις λύσεις για να πετύχετε τους στόχους σας.

Το Ιατρείο:Φωτογραφικό Άλμπουμ,Video

Στόχος μας είναι να αισθανθείτε άνετα, γι'αυτό έχουμε δημιουργήσει έναν σύγχρονο χώρο για να σας δεχτούμε, που ενώ τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές, σε τίποτα δεν θυμίζει ένα κλασσικό ιατρείο.Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην Αθήνα,σε ένα από τα πιο όμορφα κτήρια της Βασ.Σοφίας, δίπλα στην Αμερικανική Πρεσβεία, και η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη τόσο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό: Μέγαρο Μουσικής, λεωφορεία: Πλατεία Μαβίλη) όσο και με το αυτοκίνητό σας (parking: οδ.Δορυλαίου, οδ.Χατζηκώστα).

Ελληνικη εταιρεια πλαστικης, επανορθωτικης και αισθητικης χειρουργικης

Το Blog μας

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Πλαστικής Χειρουργικής στην Ελλάδα και όχι μόνο από το Blog μας, δείτε χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς, διαβάστε γνώμες ασθενών μας και εγγραφτείτε ως αναγνώστες για να παραμείνετε ενημερωμένοι :ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ-ΟΔΗΓΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

 Οι Κλινικές μας

Συνεργαζόμαστε με τρείς από τις μεγαλύτερες και καλύτερες ιδιωτικές κλινικές της Ελλάδας, μιας και η ασφάλεια στο χειρουργείο είναι για μας πάντα το ζητούμενο. Το προσωπικό είναι εξειδικευμένο και έμπειρο και είναι ο εξοπλισμός πάντα τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, η ξενοδοχειακή υποδομή που παρέχεται είναι πολύ υψηλού επιπέδου με σκοπό να κάνει την σύντομη παραμονή σας εκεί, όσο το δυνατόν πιό άνετη.

 Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής 

Site map