Ανόρθωση Γλουτών, Lifting με νήματα APTOS
νήματα ανόρθωση πόδια
Α:νόρθωση Γλουτών, Lifting με νήματα APTOS
χαλάρωση γόνατα
Α:νόρθωση Γλουτών, Lifting με νήματα APTOS
νήματα μηρών
Ανόρθωση Γλουτών, Lifting με νήματα APTOS
νήματα μηρών
Ανόρθωση Γλουτών, Lifting με νήματα APTOS
υαλουρονικό σώματος
Ανόρθωση Γλουτών, Lifting με νήματα APTOS
νήματα ανόρθωση πόδια
previous arrow
next arrow
 

Τα Νήματα ανόρθωσης APTOS αποτελούν την τελευταία εξέλιξη στον τομέα του αναίμακτου buttock lift, της ανόρθωσης δηλαδή των γλουτών χωρίς χειρουργική επέμβαση αλλά με αποτέλεσμα που είναι πολύ κοντα στο αποτέλεσμα ενός χειρουργείου. Μόνο πιστοποιημένοι Πλαστκοί Χειρουργοί από την εταιρία παραγωγής μπορούν να προμηθευτούν και να εκτελέσουν αυτή τη θεραπεία ακριβώς γιατί βρίσκεται μεταξύ μιας μη επεμβατικής θεραείας και του χειρουργείου, χωρίς όμως να έχει τον πόνο, τις εκχυμώσεις(μελανιές) και τα οιδήματα που προκαλεί μια χειρουργική επέμβαση. Το Ιατρείο μας είναι εξουσιοδοτημένο και πλήρως οργανωμένο για να πραγματοποιεί αυτού του είδους τις παρεμβάσεις στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Η θεραπεία μπορεί να συνδιαστεί με υαλουρονικό οξύ σώματος για Brazilian Butt Lift.

Διαδικασία

Αφού γίνει η εξέταση του σώματος στο οποίο θα επέμβουμε, καθορίζεται ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν ξεκινώντας από ένα μίνιμουμ 10 νημάτων. Κατόπιν γίνεται ο σχεδιασμός που αφορά στις πύλες εισόδου και εξόδου καθώς και στην πορεία των APTOS. Στη συνέχεια γίνεται τοπική αναισθησία ώστε η διαδικασία να καταστεί εντελώς ανώδυνη. Τέλος αφού αποστειρωθεί η περιοχή, τοποθετούνται τα νήματα τα οποία ανορθώνουν τις περιοχές στις οποίες εφαρμόζονται.

Ανάρρωση

Αν και το αποτέλεσμα μοιάζει πολύ με το αυτό μιας χειρουργικής επέμβασης, η ανάρρωση είναι πολύ πιο σύντομη και και πολύ πιο ήπια. Τα οιδήματα θα κρατήσουν 2 έως 4 ημέρες, ο πόνος, αν υπάρχει, είναι ελάχιστος και αντιμετωπίζεται με συνήθη παυσίπονα, οι σχετικά απίθανες να σχηματιστούν μελανιές, υποχωρούν πολύ σύντομα. Καλό θα είναι ωα γίνει χρήση ενός σφηχτού κολάν ή καλσόν για 3 εβδομάδες καθώς και αποχή από τη γυμναστική.

Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και βελτιώνεται καθημερινά. Το τελικό αποτέλεσμα θα το έχουμε 15 με 30 ημέρες μετά την εφαρμογή και η διάρκειά του είναι πάνω από 1 χρόνο. Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από τα ανατομικά στοιχεία του προσώπου αλλά και από τον αριθμό των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν.