Γνωρίζατε ότι…???

Οι ασθενείς που καταφεύγουν στη χρήση εμφυτευμάτων για τη διόρθωση των ρυτίδων τους μπορούν να έχουν ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα συνδυάζοντας την αγωγή αυτή με τη θεραπεία με ΒΟΤΟΧ .

Για όσους καταπολεμούν τις βαθιές στατικές ρυτίδες (αυλακώσεις) η διάρκεια της αποτελεσματικότητας του εμφυτεύματος πιθανότατα να είναι μικρότερη από αυτή που επιθυμούν. Αντίστοιχα, η αποκλειστική αγωγή με ΒΟΤΟΧ αντιμετωπίζει μεν την αιτία που δημιουργεί τις ρυτίδες αλλά δεν μπορεί να εξαφανίσει τις βαθιές ρυτίδες που έχουν ήδη σχηματισθεί.

Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση αυτών των ρυτίδων είναι ο συνδυασμός ΒΟΤΟΧ με εμφύτευμα υαλουρονικού.

Πώς γίνεται αυτό…???

συνδυασμός μποτοξ και υαλουρονικού και μεσοθεραπείαςΤο ΒΟΤΟΧ είναι μια αποτελεσματική και απόλυτα ασφαλής θεραπεία η οποία ηρεμεί την ακούσια κίνηση στους μύες που προκαλούν της ρυτίδες με αποτέλεσμα ένα ήρεμο και ανανεωμένο πρόσωπο. Όταν η θεραπεία αυτή συνδυάζεται με εμφύτευμα, ο περιορισμός της μυϊκής κίνησης με το ΒΟΤΟΧ βοηθάει στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Και αυτό συμβαίνει διότι οι ακούσιες κινήσεις των μυών εξασθενούν την αποτελεσματικότητα του εμφυτεύματος.

Ο συνδυασμός αυτών των 2 επιτυχημένων θεραπειών σημαίνει ότι μπορούμε να επωφεληθούμε συγχρόνως από 2 αποτελέσματα εφόσον επιτυγχάνουμε:

  • Τη λείανση και τη σταδιακή εξαφάνιση των ρυτίδων έκφρασης που δημιουργούνται με τις ακούσιες εκφράσεις του προσώπου μας
  • Τη μέγιστη βελτιστοποίηση των ήδη υπαρχόντων ρυτίδων, των αυλακώσεων που είναι εμφανείς ακόμη και όταν το πρόσωπο βρίσκεται σε ηρεμία (δηλ. όταν δεν κάνουμε εκφράσεις)

Πρόσφατη μελέτη* κατέληξε στα παρακάτω συμπεράσματα σε ό,τι αφορά τη

βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου:

  • Μόνο εμφύτευμα:
    • 62% βελτίωση, σε ηρεμία
    • 55% βελτίωση, σε πλήρη κινητικότητα των μυών
  • Συνδυασμός ΒΟΤΟΧ με εμφύτευμα:
    • 100% βελτίωση (σε 12 εβδομάδες)