κρυολιπόλυση λιποαποθήκες
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
Ενέσιμη Λιποδιάλυση Σώμα
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
κρυολιπόλυση στα πλαινα
Κρυολιπόλυση Κοιλιά
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
κρυολιπόλυση , το καλύτερο μηχάνημα, καλύτερη κρυολιπόλυση
Κρυολιπόλθση Κοιλιά
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
θεραπεία με κρυολιπόλυση, η καλύτερη κρυολιπόλυση
απώλεια λίπους με κρυολιπόλυση
πριν και μετά ψωμάκια
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
ψωμακια,κυτταρίτιδα,τοπικό λίπος
απώλεια λίπουε με κρυολιπόλυση
Μεσοθεραπεία και Κρυολιπόλυση Μηρών κυτταριτιδα χαλαρωση και τοπικό
χάσιμο πόντων και λίπους,κρυοθεραπεία
το καλύτερο μηχάνημα κρυολιπόλυσης
Κρυολιπόλυση
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
Ενέσιμη Λιποδιάλυση Σώμα
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
Κρυολιπόλυση ψωμάκια
Κρυολιπόλυση Κοιλιά
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
κρυολιπόλυση , το καλύτερο μηχάνημα, καλύτερη κρυολιπόλυση
Κρυολιπόλυση Κοιλιά
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
θεραπεία με κρυολιπόλυση, η καλύτερη κρυολιπόλυση
απώλεια λίπους με κρυολιπόλυση
πριν και μετά ψωμάκια
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
ψωμακια,κυτταρίτιδα,τοπικό λίπος
απώλεια λίπουε με κρυολιπόλυση
Μεσοθεραπεία και Κρυολιπόλυση Μηρών
χάσιμο πόντων και λίπους,κρυοθεραπεία
το καλύτερο μηχάνημα κρυολιπόλυσης
previous arrow
next arrow

 

Στο ιατρείο μας σας προσφέρουμε την κρυολιπόλυση μια νέα μέθοδο μόνιμης αφαίρεσης των λιποκυττάρων με τη χρήση της ψύξης. Με την κρυολιπόλυση τα λιποκύτταρα στις κατά τόπους λιποαποθήκες διασπώνται και αποβάλλονται με την έκθεση σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία.Κατά τη διάρκεια της θεραπείας οι ανεπιθύμητες λιποαποθήκες διασπώνται κατά τρόπο ελεγχόμενο και μη επεμβατικό με στόχο τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Η έκθεση σε χαμηλή θερμοκρασία προκαλεί την καταστροφή του υποδόριου λιπώδους ιστού χωρίς να προκαλεί ζημιά στον περιβάλλοντα ιστό. Η κρυολιπόλυση είναι μια μη χειρουργική εναλλακτική της λιποαναρρόφησης.

Δύο ζεύγη κεφαλών, τα οποία είναι σχεδιασμένα για συμμετρική θεραπεία. Εύχρηστη οθόνη πάνω σε κάθε κεφαλή  Η Cryolipolisis σε συνδυασμό με το Υπέρυθρο φώς , προσφέρει γρήγορη αποθεραπεία.Η Cryolipolisis είναι μια διαδικασία η οποία αποδεδειγμένα, μειώνει τα λιποκύτταρα με τη χρήση της συνδυαστικής τεχνολογίας της Κρυοθεραπείας ,του Vacuum και του Υπέρυθρου φωτός.

Τα Πλεονεκτήματα της Κρυολιπόλυσης

  • Αντιμετώπιση πολλών περιοχών σε μία συνεδρία
  • Απώλεια τοπικού πάχους στα επιθυμητά σημεία
  • Είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματική
  • Μια ολοκληρωμένη θεραπεία χρειάζεται 3 έως 5 συνεδρίες
  • Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος
  • Μετρήσιμα αποτελέσματα 4 έως 6 εβδομάδες μετά την πρώτη συνεδρία
  • Εξωτερική θεραπεία μή επεμβατική
  • Η θεραπεία είναι ανώδυνη
  • Αδυνάτισμα σιλουέτας υγιεινά με γρήγορα ορατά αποτελέσματα
  • Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται με φυσικό τρόπο
  • Ασφαλής μέθοδος χωρίς κινδύνους ή επιπλοκές
  • Σφριγηλό και λαμπερή όψη του δέρματος
  • Εναλλακτική της λιποαναρρόφησης
  • Δεν υπάρχει κενός χρόνος (λειτουργεί για ένα 6μηνο)

Σε ποιές περιοχές εφαρμόζεται

το καλύτερο μηχάνημα κρυολιπόλυσης

Οι ανεπιθύμητες συγκεντρώσεις λίπους σε οπιοαδήποτε περιοχή του σώματος μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κρυολιπόλυση. Οι παρενέργεις που μπορεί να προκληθούν από τη θεραπεία είναι ελάχιστες και αμελητέες. Μπορεί να εμφανιστεί ερυθρότητα τοπικά, μελανιές και ένα προσωρινό μούδιασμα του δέρματος. Αυτές οι ανεπιθύμητες παρενέργειες εξαφανίζονται φυσικά με την πάροδο του χρόνου. Συνήθως οι μηροί, η κοιλιά , τα χέρια και τα ψωμάκια αντιμετωπίζονται. Σε περίπτωση έντονης ασυμετρίας στο περίγραμμα του σώματος είναι δυνατόν να γίνει η εφαρμογή στη μία πλευρά του σώματος.

Πόσες συδεδρίες θα χρειαστώ?

Μετά από συζήτηση με το γιατρό καθορίζεται εάν η τεχνική είναι κατάλληλη για τον ασθενή. Στο επόμενο στάδιο δίνονται επεξηγήσεις για τη θεραπεία και ο γιατρός προβαίνει στο πλάνο θεραπείας.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται αποκλειστικά από τον όγκο της επιλεγμένης περιοχής. Για τη βελτιστοποίηση του αποτελέσματος απαιτούνται 1 με 3 συνεδρίες κατά μέσο όρο. Το μεσοδιάστημα που απαιτείται από τη μία συνεδρία στην επόμενη είναι 1 μήνας μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης και 2 μήνες μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης.

Πως λειτουργεί η Κρυολιπόλυση?

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δυο ειδικές κεφαλές τοποθετούνται στην επιλεγμένη περιοχή:ο υποδόριος ιστός ανασηκώνεται με την τεχνολογία της αναρρόφησης και ο λιπώδης ιστός παγώνει με την επιλεγμένη κρυο- τεχνολογία. Χρησιμοποιώντας τη γρήγορη ψύξη ο υποδόριος ιστός καταστρέφεται. Τα λιποκύτταρα του  υποδόριου ιστού περιέχουν πολλά κορεσμένα λιπαρά οξέα και για το λόγο αυτό είναι πιο επιρρεπή στην ταχεία ψύξη. Χάρη στη νέα αυτή τεχνική οι μικρές συγκεντρώσεις του λίπους σε περιοχές όπως η κοιλιά, τα πόδια και η μέση, μπορούν να αντιμετωπιστούν. Όταν η δίαιτα και η άσκηση δεν αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, η κρυολιπόλυση μπορεί να αφαιρέσει από 2 έως 5 εκατοστά λίπους ανά συνεδρία.

Στο ιατρείο μας σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το λίπος σε παραπάνω από μία περιοχές ταυτόχρονα. Μετά το πέρας της θεραπείας ο φυσικός μεταβολισμός του σώματος θα αποβάλλει προοδευτικά τα λιποκύτταρα μέσω των νεφρών και του ήπατος. Τα πρώτα αποτελέσματα της είναι ορατά μετά από 6 έως 8 εβδομάδες. Καθώς τα λιποκύτταρα απορροφώνται σταδιακά, το δέρμα θα προσαρμοστεί στο νέο λεπτότερο περίγραμμα χωρίς να “κρεμάσει”. Το μεγάλο πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης είναι η αφαίρεση των λιποκυττάρων χωρίς να προκληθεί ζημιά στο δέρμα ή σε οποιονδήποτε περιβάλλοντα ιστό ή σε άλλα όργανα.

ψωμακια,κυτταρίτιδα,τοπικό λίπος

Επιστημονικές Αποδείξεις

Η έρευνα έχει δείξει ότι τα λιποκύτταρα είναι από τη φύση τους πιο ευάλωτα στην έκθεση σε χαμηλή θερμοκρασία σε σχέση με τον περιβάλλοντα ιστό. Επίσης, τα λιποκύτταρα μπορούν να αφαιρεθούν με ασφάλεια χωρίς να προκληθεί βλάβη στο δέρμα. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα επέρχεται καθώς τα λιποκύτταρα καταψύχονται σε θερμοκρασία υψηλότερη από το σημείο τήξης των κυττάρων που περιέχουν νερό. Με αυτό τον τρόπο η κρυολιπόλυση μπορεί να αποβάλει τα λιποκύτταρα ενώ το δέρμα, οι μύες και τα νεύρα παραμένουν ανεπηρέαστα.

Συνδυασμός Θεραπειών

Η Κρυολιπόλυση μόνο η μόνη εγκεκριμένη θεραπεία από FDA για τη λιποδιάλυση και μπορεί να συνδυασθεί άψογα με κύκλο από την την ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος και τα πιο δύσκολα περιστατικά με ενέσιμη λιποδιάλυση.

Τι Θα αισθανθώ κατά την θεραπεία?

Κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών της συνεδρίας ο ασθενής θα έχει μια έντονη αίσθηση ψύχους η οποία υποχωρεί αρκετά γρήγορα. Ο ασθενής μπορεί να κάθεται, να είναι ξαπλωμένος αναπαυτικά, να διαβάζει, να χρησιμοποιεί laptop ή ακόμα και να κοιμάται. Οι περιοχές που επιλέγουμε για θεραπεία καθορίζουν τη διάρκεια της κάθε συνεδρίας από 30 έως 45 λεπτά.

Χρόνος Ανάρρωσης

Μπορείτε να επιστρέψετε στιε καθημερινές σας ασχολίες την ίδια μέρα που γίνεται η θεραπεία. Στις δραστηριότητες περιλαμβάνεται και η σωματική άσκηση

ψωμάκια,τοπικό πάχος,αντιμετώπιση κυταρίτιδας;

Σε ποιούς απευθύνεται η Κρυολιπόλυση?

Η εφαρμογή της κρυολιπόλυσης δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη σωστή διατροφή αλλά, διευκολύνει την απώλεια βάρους αλλά στοχεύει στη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος και στην απομάκρυνση των τοπικών λιποαποθηκών. Κατά συνέπεια η θεραπεία από μόνη της  δεν είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση του υπερβολικού πάχους. Για την ακρίβεια απευθύνεται σε όσους για παράδειγμα, παρά την έντονη άσκηση δεν μπορούν να ξεφορτωθούν τα “ψωμάκια”. Όταν αυτές οι προβληματικές περιοχές παρά την άσκηση, τη δίαιτα και την απώλεια βάρους δεν μεταβάλλονται τότε η κρυολιπόλυση είναι για σας. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών 3 έως 5 εκατοστά λίπους αφαιρούνται μόνιμα. Για τους ανθρώπους λοιπόν που παρά τον υγιεινό τρόπο ζωής, έχουν μικρές ποσότητες λίπους που δεν μπορούν να ξεφορτωθούν, αυτή η θεραπεία είναι μια γρήγορη, ανώδυνη και σχετικά εύκολη μέθοδος.

Η κρυολιπόλυση είναι ακόμα κατάλληλη για όσους κάνουν δίαιτα ώστε να απομακρύνουν το επιπλέον λίπος πιο εύκολα. Αξίζει να διευκρινίσουμε ότι η απώλεια βάρους επιτυγχάνεται με την άσκηση, την μεσοθεραπεία και την υγιεινή διατροφή ενώ η κρυολιπόλυση βοηθά τις αποκαλούμενες “προβληματικές ζώνες”.

Τα αποτελέσματα των συνεδριών της κρυολιπόλυσης είναι αντίστοιχα με επεμβατικές μεθόδους όπως η λιποαναρρόφηση. Τα λιποκύτταρα εξαφανίζονται και το αποτέλεσμα διαρκεί καθόσον διατηρείται η ισορροπία της πρόσληψης θερμίδων (με την άσκηση και την υγιεινή διατροφή). Τα λιποκύτταρα απομακρύνονται μόνιμα όσο η ο ασθενής διατηρεί το βάρος της/ του. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή και στην τακτική άσκηση τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα θα σταθεροποιηθούν.