Είναι η μοναδική θεραπεία που αντιμετωπίζει του μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Το ιατρείο μας είναι από τα λίγα ιατρεία στην Αθήνα που πραγματοποιεί αυτήν την θεραπεία και το μόνο με άριστα αποτελέσματα σε όλα μας τα περιστατικά. Έχουμε την εμπειρία και την απόλυτη εξειδίκευση να εφαρμώσουμε το συγκεκριμένο, και μόνο αυτό, Υαλουρονικό στο δύσκολο αυτό σημείο πάντα με επιτυχία και χωρίς παρενέργιες.

Το Teosyal ® Redensity2 είναι ένα ενέσιμο gel ειδικά προσαρμοσμένο για τη θεραπεία των κύκλων και των αυλάκων των ματιών. Είναι ένα ιξωδοελαστικό gel που εμπεριέχει τόσο εγκάρσια συνδεδεμένα μόρια υαλουρονικού οξέος όσο και ελεύθερα. Το τζελ είναι αποστειρωμένο, ελεύθερο πυρετογόνων (= καμία αίσθηση θερμότητας μετά την ένεση, διαφανές και μόνο ελαφρώς υδρόφιλο (= προσελκύει πολύ λίγο νερό με αποτέλεσμα το ελάχιστο ή καθόλου πρήξιμο μετά την ένεση). Η ελαστικότητα είναι τέλεια σχεδιασμένη για το ασφαλές γέμισμα της περιοχής γύρω από τα μάτια και εξασφαλίζει  εύκολη και ανώδυνη διάχυση και πλήρως ελεγχόμενη τοποθέτηση του gel.

Ενδείκνυται για τη θεραπεία των κύκλων στα μάτια, την θεραπεία της δυσμορφίας της δακρυϊκής αύλακας, την οριζόντια αύλακα κάτω από τα μάτια και τις μικρού μεγέθους περιοθφαλμικές «σακούλες».

Το Teosyal® Redensity2 περιέχει:

• 15 mg (ανά ml) Υαλουρονικού οξέος,
• 8 αμινοξέα (Γλυκίνη,Λυσίνη,Θριονίνη, Προλίνη, Ίσο-Λευκίνη,Λευκίνη,Βαλίνη και Αργινίνη)
• 3 αντιοξειδωτικά (Glutathion, N-acetyl-L-cysteine, Alphalipoic Acid),
• 2 μεταλικά άλατα(Ψευδάργυρο και Χαλκό)
• 1 Βιταμίνη (B6)
• Λιδοκαΐνη. Έχει προστεθεί σαν αναλγητικό και καθιστά την επέμβαση απόλυτα ανώδυνη

Τα αμινοξέα, οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι αναγκαία για την αναδιάρθρωση και την αναγέννηση των κυττάρων και τα αντιοξειδωτικά για την προστασία τους, ενώ το υαλουρονικό οξύ αντικαθιστά την απώλεια του όγκου και βελτιώνει την ενυδάτωση του δέρματος.
Οι κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι η διάρκεια αποτελέσματος  ένα (1) έτος, ενώ 72% των ασθενών που δεν χρειάζεται διορθωτική συνεδρία μετά την αρχική εφαρμογή.