Μεσοθεραπεία Προσώπου 532 και Botox
Μεσοθεραπεία Προσώπου 532 και Botox
Μεσοθεραπεία Προσώπου 532
Μεσοθεραπεία Προσώπου 532
Μεσοθεραπεία Μετώπου 532 και botox
Μεσοθεραπεία Προσώπου 532
Μεσοθεραπεία Προσώπου 532
Μεσοθεραπεία Προσώπου 532 και Botox
Μεσοθεραπεία Προσώπου 532 και Botox
Μεσοθεραπεία Προσώπου 532
Μεσοθεραπεία Προσώπου 532
Μεσοθεραπεία Μετώπου 532 και botox
Μεσοθεραπεία Προσώπου 532
Μεσοθεραπεία Προσώπου 532
previous arrow
next arrow
 

μεσοθεραπεία,λαμπερο δέρμα,νεανική επιδερμίδα,κυτταρίτιδαΠρόκειται για ενέσιμη θεραπεία που εφαρμόζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στοω λαιμό και το décolleté, πολλές φορές σε συνδυασμό με άλλες κλασικές θεραπείες(peeling,laser,fillers). Η εφαρμογή είναι γρήγορη και ανώδυνη, προσφέρει ανανέωση και λαμψή στο δέρμα, περιορίζει τις ρυτίδες, τη θαμπάδα και την αφυδάτωση του δέρματος. Είναι ιδανική και για τις νεότερες ηλικίες, σαν την πρώτη θεραπεία που μπορεί να κάνει κανείς για την πρόληψη και την αντιγήρανση. Έχει όμως εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η μεσοθεραπεία ονομάζεται έτσι γιατί η εφαρμογή της γίνεται στον ενδιάμεσο ιστό ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την κατάλληλη σύριγγα , συνεπώς οι όροι «μη επεμβατική μεσοθεραπεία» και δεν έχει  σχέση με την πραγματική μεσοθεραπεία και λειτουργούν παραπλανητικά. Το όποιο αποτέλεσμά τους δεν έχει καμία σχέση με την ενέσιμη θεραπεία που γίνεται από πλαστικό χειρουργό.

Περιέχει Υαλουρονικό Οξύ και άλλα 54 στοιχεία όπως βιταμίνες, συνένζυμα, αμινοξέα, άλατα, νουκλεικά οξέα, και αντιοξειδοτικούς παράγοντες. Το βασικό της είναι το Υαλουρονικό Οξύ σε μεγάλη συγκέντρωση, 32mg ανά 5ml το οποίο είναι έντονα υδρόφιλο λόγω του ότι συγκρατεί 100 φορές το βάρος του σε νερό, ενυδατώνει καταπληκτικά. Τα υπόλοιπα συστατικά είναι όλα αυτά  τα οποία έχει ανάγκη το δέρμα για να λειτουργήσει και λόγο της παρόδου του χρόνου, της έκθεσης στον ήλιο ,του καπνίσματος, της ατμοσφαιρικής πύπανσης κ.α., μειώνεται δραστικά η συγκέντρωσή τους στο δέρμα.  Αναζωογονεί, ενυδατώνει και κάνει πιό σφρυγιλότο κουρασμένο και χαλαρό δέρμα και αντιμετωπίζει τις ρυτίδες. Η θεραπεία, για τους πρώτους 3 μήνες είναι επιθετική και επαναλαμβάνεται ανά 7 ημέρες. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σταδιακά από την πρώτη κι’όλας συνεδρία, και είναι απόλυτα φυσικά. Το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο και με λιγότερες ρυτίδες.

Διαβάστε συχνές ερωτήσεις για την Μεσοθεραπεία Προσώπου

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:

mesotherapy athens

Πρωτόκολλο Εφαρμογής

Για να έχουμε μόνιμο αποτέλσμα χρειάζεται να κάνουμε 6 θεραπείες με μεσοδιάστημα 1 εβδομαδας η κάθε μία. Έτσι μεγιστοποιούμε το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε και στο γράφημα και το κάνουμε να είναι μόνιμο. Μετά από αυτό θα χρειαστούν 1 με 2 μεμονομένες θεραπείες, όχι κύκλο των 6, μετά ΄ή πριν από τις δύσκολες εποχές για το δέρμα ,όπως οι καλοκαιρινές διακοπές με μεγάλη έκθεση στον ήλιο ή η παρατεταμένη έκθεση στο κρύο.

μεσοθεραπεία προσώπου,σώματος

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Πιο αναλυτικά, τα συστατικά της μεσοθεραπείας προσώπου:

Υαλουρονικό οξύ: Μη ζωϊκό, βιοτεχνολογικής προέλευσης. Λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του, συγκρατεί 20 φορές τον όγκο του σε νερό και με αυτόν τον τρόπο είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα.

Χλωριούχος Χολίνη: Επιταχύνει την ανάπτυξη νέων κυττάρων

Δεσοξυθυμιδίνη: Νουκλεοσίδιο DNA, απαραίτητο για την διαίρεση και πολλαπλασιασμό των κυττάρων

Πουτρεσκίνη: Είναι αυξητικός παράγοντας απαραίτητος για την διαίρεση, τον πολλαπλασιασμό και συνεπώς την δημιουργία νέων κυττάρων

Γλυκόζη: Αποτελεί πηγή ενέργειας για τα κύτταρα

Πυροσταφυλικό Νάτριο: Επιπρόσθετη πηγή ενέργειας για τα κύτταρα

Λιποϊκό Οξύ: Έχει αντιοξειδωτική δράση

Ανόργανα στοιχεία: Παρέχουν τα απαραίτητα μέταλα και ιχνοστοιχεία για την ανανέωση της επιδερμίδας.

Μολυβδαινικό Αμμώνιο, Μεταβαναδικό Αμμώνιο, Χλωριούχο Ασβέστιο, Θειϊκός Σίδηρος,Χλωριούχο Κάλιο,Θειϊκός Χαλκός, Χλωριούχο Μαγνήσιο, Θειούχο Μαγνήσιο, Οξικό Νάτριο, Υδρογονούχο Ανθρακικό Νάτριο,Χλωριούχο Νάτριο,Υδρογονούχο Φωσφατικό Νάτριο,Μεταπιριτικό Νάτριο, Σεληνιώδες Νατριό, Χλωριούχο Νικέλιο, Χλωριούχος Κασσίτερος, Θειϊκός Ψευδάργυρος.

Αμινοξέα: Αποτελλούν τα δομικά συστατικά των πρωτεϊνών οι οποίες είναι η βάση της ζωής, και είναι απαραίτητα για την σύστασή τους.

Αλανίνη, Αργινίνη, Ασπαραγίνη, Ασπαρτικό οξύ, Κυστεΐνη, Γλουταμίνη, Γλουταμικό οξύ, Γλυκίνη, Ιστιδίνη, Ισολευκίνη, Λευκίνη, Λυσίνη, Μεθιονίνη, Φενυλαλανίνη, Προλίνη,Σερίνη, Θρεονίνη,Τριπτοφάνη, Τυροσίνη, Βαλίνη.

Βιταμίνες: Περιέχει αντιγηραντικό πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα. Οι βιταμίνες της ομάδας Β είναι απαραίτητες για την ορθή λειτουργία και ανανέωση του δέρματος.

vit. B4 (αδενίνη), vit. B8 (βιοτίνη),vit. B5 (παντοθενικό ασβέστιο),vit. B9 (φυλλικό οξύ), vit. B7 (ινοσιτόλη), vit. B3 (νικοτιναμίδη), vit. Β6 (πυριδοξύνη), vit.B2 (ριβοφλαβίνη) vit. B1 (θειαμίνη), vit. B12