Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
μεσοθεραπεία και λιποδιάλυση
Μεσοθεραπεία σώματος ενέσιμη
κρυολιπόλυση στα πλαινα
Μεσοθεραπεία Σώματος και Ενέσιμη Λιποδιάλυση μετά από 1 κύκλο
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία σώματος ενέσιμη
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
κύκλος 6 μεσοθεραπειών με καφεινη και λιποδιάλυση για ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
χαλάρωση κυτταρίτιδα μεσοθεραπεία ενέσιμη ποδιών
Λιποαφαίρεση Κοιλιά
Μεσοθεραπεία Σώματος και Ενέσιμη Λιποδιάλυση μετά από 1 κύκλο
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
μεσοθεραπεία και λιποδιάλυση
Μεσοθεραπεία για Κυτταρίτιδα και λιποδιάλυση
Κρυολιπόλυση ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος και Ενέσιμη Λιποδιάλυση
Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία για Κυτταρίτιδα και λιποδιάλυση
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
ενέσιμη μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα και λιποδιάλυση
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα και χαλάρωση
Λιποαφαίρεση Κοιλιά
Μεσοθεραπεία Σώματος και Ενέσιμη Λιποδιάλυση
previous arrow
next arrow
 

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους στις γυναίκες (ψωμάκια) αλλά και της συσσώρευσης λίπους στην κοιλιακή χώρα (σωσίβιο) στους άντρες αποτελεί ένα δύσκολο στη λύση του αισθητικό πρόβλημα. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες το περικοιλιακό και το σπλαχνικό λίπος εκτός από αισθητικό πρόβλημα  εγκυμονεί πολύ σοβαρούς κινδύνους και για την υγεία των πασχόντων. Έτσι περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίο να βρεθεί μια λύση που θα αντιμετωπίζει στη βάση της το πρόβλημα και θα μας δίνει την τελική λύση έτσι ώστε αυτό το πρόβλημα όχι μόνο να εξαφανιστεί αλλά και να μήν επιστρέψει ποτέ.

Η διατροφή από μόνη της θα έχει μικρή απώλεια λιπώδους ιστού η οποία δεν θα εντοπίζεται μόνο στην περιοχή που μας ενδιαφέρει. Οι λιποαποθήκες είναι το τελευταίο σημείο από όπου χάνουμε, θα πρέπει να αδειάσει από λίπος πρώτα το πρόσωπο και τα χέρια, μετά το στήθος στις γυναίκες και στο τέλος θα αρχίσει η απώλεια από τις περιοχές που συσσωρεύεται το λίπος, τις λιποαποθήκες. Με την τοπική λιποδιάλυση-μεσοθεραπεία πετυχαίνουμε την μέγιστη δυνατή απώλεια λίπους από την περιοχή που μας ενδιαφέρει. Επιπλέον ούτε η μεσοθεραπεία-λιποδιάλυση από μόνη της θα αρκούσε για να λύσει οριστικά το πρόβλημα. Πρέπει να μάθουμε τον ασθενή να τρώει σωστά, όχι να κάνει δίαιτα, αλλά να κάνει τους σωστούς συνδυασμούς τροφών και στις σωστές ποσότητες. Έτσι μεγιστοποιούμε την απώλεια κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά και φροντίζουμε να διατηρήσουμε και το αποτέλεσμα στο μέλλον, αφού θα έχουμε χάσει το λίπος, έτσι ώστε να μην το ξαναπάρουμε.

Τοπική Λιποδιάλυση-Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία-λιποδιάλυση είναι μια επαναλαμβανόμενη ενέσιμη θεραπεία που γίνεται στην περιοχή που μας ενδιαφέρει, ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες. Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ασθενής θα χρησιμοποιηθούν οι κατάλληλοι λιποδιαλύτες, πχ καρνιτίνη ή εκχύλισμα αγκινάρας σε συνδυασμό με ουσίες που διευκολύνουν την λεμφική αποσυμφόρηση αλλά και τη σύσφιξη του δέρματος. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανά 7-15 ημέρες ανάλογα με το περιστατικό. Η απώλεια του λίπους εστιάζεται έτσι στην πάσχουσα περιοχή και τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες συνεδρίες ακόμα και αν πρόκειται για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας.

Προγραμματισμός Θεραπείας

Ο αριθμές των συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς. Γίνονται κύκλοι θεραπειών ο καθένας από τους οποίους αποτελείται από 6 συνεδρίες. Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους συνήθος αρκεί  ένας κύκλος. Όσον αφορά στην απώλεια βάρους ένας κύκλος μπορεί να αποφέρει απώλεια μέχρι και 10 κιλών. Οι συνεδρίες γίνονται κάθε 7 ημέρες. Κάθε θεραπεία είναι απόλυτα εξατομικευμένη τόσο στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για τη λιπόλυση-μεσοθεραπεία

Χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά και το σχήμα αποφασίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή.Η μεσοθεραπεία σώματος γίνεται σε κύκλους των 6 θεραπειών για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Ο αριθμός των κύκλων εξαρτάται από την κατάσταση της ασθενούς και από τις προσδοκίες της.Το μεσοδιάστημα κατα το οποίο καλό θα ήταν να επαναληφθεί η θεραπεία είανι 7 ημέρες έτσι ώστε ενας κύκλος να ολοκληρώνεται σε ενάμισι μήνα περίπου.Η θεραπεία είναι ανεκτή όσον αφορά στον πόμο και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις εργασίες της άμεσα.

Προσφορά Μεσοθεραπείας Σώματος:

Δωρεάν (1) Μεσοθεραπεία Σώματος

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τώρα είναι η κατάληλη στιγμή να ασχοληθούμε με τις μικρές ή μεγαλύτερες ατέλειες του σώματός μας. Κυτταρίτιδα, χαλάρωση, λιποαποθήκες και “ψωμάκια” είναι πράγματα που μπορεί να αντιμετωπίσει η Μεσοθεραπεία Σώματος.

Μαζί θα δούμε το πρόβλημά σας και θα επιλέξουμε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Διαβάστε και 13 συχνές ερωτήσεις για την Μεσοθεραπεία Σώματος.

Δείτε αναλυτικά την προσφορά μας εδώ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία άλλη υποχρέωση μια ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος σχεδιασμένη ειδικά για εσάς και ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

Πιό Αναλυτικά:

1.Τί είναι η Μεσοθεραπεία σώματος?
Είναι μια ενέσιμη επαναλαμβανόμενη θεραπεία η οποία βοηθά να αντιμετωπίσουμε μικρές ατέλειες του σώματός μας

2.Σε ποιά σημεία του σώματος εφαρμόζεται?
Κυρίως στους μηρούς την κοιλιακή χώρα και τους γλουτούς, αλλά και όπου υπάρχει πρόβλημα κυτταρίτιδας και τοπικής συσσόρευσης λίπους.

3.Από ποιά ηλικία μπορώ να ξεκινήσω μεσοθεραπεία?
Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, αρχίζει να εμφανίζεται προς το τέλος της εφηβίας και την αρχή της ενηλικίωσης.Όσο νωρίτερα το προλάβει κανείς, τόσο καλύτερα.

4.Ποιές είναι οι ενδείξεις και τι αντιμετωπίζει η μεσοθεραπεία?
Η μεσοθεραπεία σώματος βελτιώνει το ανάγλυφο και το περίγραμμα του σώματος μας. Είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

5.Πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνω για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα?
Απαιτούνται 6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 7  ημερών, συνολικά δηλαδή, η διάρκεια της θεραπείας είναι 1 με 2 μήνες. Κατόπιν αυτού, μπορεί να χρειαστεί 1-2 συνεδρίες το χρόνο για συντήρηση.

6.Πότε θα δώ αποτελέσματα?
Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κι’όλας συνεδρία. Για να έχουν όμως διάρκεια απαιτείται ένας πλήρης κύκλος 2 μηνών.

7.Θα πονέσω?
Όχι. Η θεραπεία γίνεται με μικροσκοπική βελόνα, αλλά λόγω της μεγάλης επιφάνειας, η όλη διαδικασία γίνεται μετά την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας η οποία και την καθιστά ανόδυνη.

8.Πόσο διαρκεί η θεραπεία?
Η εφαρμογή στους μηρούς και τους γλουτούς, διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

9.Θα μπορέσω να επιστρέψω στην εργασία μου μετά?
Άμεσα.Το μόνο πρόβλημα που θα δημιουργήσει η μεσοθεραπεία σώματος είναι οι εκχυμώσεις (μελανιές) που θα εμφανιστούν στη περιοχή της εφαρμογής και θα παραμείνουν για μία περίπου εβδομάδα

10.Τι πρέπει να προσέξω μετά?
Λόγω των πολλών μικοενέσεων πρέπει το δέρμα να διατηρηθεί καθαρό για 12-24ώρες και να μην γίνει χρήση κρεμών και και καλλυντικών.

11.Τι παρενέργειες έχει η μεσοθεραπεία σώματος?
Σοβαρές παρενέργειες δεν έχουν αναφερθεί στη βιβλιογραφία. Μικρά οιδήματα,εκχυμώσεις και ερυθρότητα στην περιοχή υποχωρούν.

12.Ποιά εποχή είναι η καλύτερη για να κάνω μεσοθεραπεία?
Καλύτερα να προγραμματιστεί ώστε ο κύκλος των δύο μηνών να μην γίνει καλοκαίρι, λόγω των μελανιών που δημιουργούνται στην περιοχή, και είναι ορατές όταν φοράμε μαγιώ.

13.Λιποαναρόφηση ή Μεσοθεραπεία?
Πρόκειται για δύο διαφορετικές θεραπείες,η μια επεμβατική,η άλλη μη,που απευθείνονται σε διαφορετικούς ασθενείς.Ανάλογα με το πρόβλημα, όταν δεν αρκεί η μεσοθεραπεία, επεμβένουμε με λιποαναρόφηση. Ένα ενδοιάμεσο στάδιο μπορεί να αντιμετωπισθεί και με Ένέσιμη Λιποδιάλυση.