αισθητικές ιατρικές θεραπείες

Η νέα μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης που παρέχουμε στο ιατρείο μας συνδυάζει την ραδιοανάπλαση προσώπου με προϊοντική θεραπεία. Η συνεργασία μας με την PHYTOMERE μια από τις σημαντικότερες εταιρίες παραγωγής προϊόντων ιατρικής αισθητικής μας εξασφαλίζει τα καλύτερα υλικά τα οποία σε συνδιασμό με την τεράστια εμπειρία της αισθητικής μας συμβούλου και τη συμβολή της ραδιοανάπλασης παρέχουν άμεσο αποτέλεσμα, ασφάλεια και την σιγουριά της Πλαστικής Χειρουργικής.

αντιγηραντικές κρέμες,αβτιρυτιδικές κρέμες

Αφού πάρουμε το ιατρικό και δερματολογικό ιστορικό σας η Αισθητική Σύμβουλος και ο Ιατρός μας θα επιλέξουν ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατα την διάρκεια της θεραπείας. Αντιμετωπίζεται η αφυδάτωση, οι λεπτές γραμμές, οι δυσχρωμίες, η θαμπάδα του δέρματος, οι ανοιχτοί πόροι και γίνεται πρόληψη της φωτογήρανσης του δέρματος.

Στο πρώτο στάδιο της θεραπείας γίνεται ο καθαρισμός του δέρματος και η προετοιμασία του για την εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων.

Μόλις το δέρμα προετοιμαστεί κατάλληλα γίνεται η εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων που σκοπό έχει πέρα από τη ραδιοανάπλαση να προετοιμάσει και το δέρμα να υποδεχθεί τα προϊόντα τυης μη ενέσιμης μεσοθεραπείας.