νήματα λαιμού
Ανόρθωση Περιγράμματος με Νήματα
νήματα λαιμού
νήματα λαιμού
Νήματα pdo περίγραμμα
Περίγραμμα Προσώπου Νήματα και Υαλουρονικό Οξύ
Περίγραμμα Προσώπου Νήματα και Υαλουρονικό Οξύ
νήματα περίγραμμα
ανόρθωση σύσφηξη περιγράμματος
νήματα περίγραμμα
ανόρθωση σύσφηξη περιγράμματος
previous arrow
next arrow
Slider

Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία και η εξέλιξη της τεχνικής των νημάτων έχουν οδηγήσει όλο και πιο πολλούς ασθενείς να στρέφονται σε αυτή τη λύση. Αποτελλούν ένα μέσο πρόληψης αλλά και θεραπείας της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου και του περιγράμματος αλλά και σε πολλές περιοχές του σώματος. Στόχος είναι η δημιουργία ενός πλέγματος που θα συγκρατεί την χαλάρωση και ταυτόχρονα θα κάνει ανόρθωση.

Περιοχές 

Τα νήματα μπορούν να χρησιμοποηθούν στο πρόσωπο με μεγάλη επιτυχία στην περιοχή των παρειών (μάγουλα) και πιο χαμηλα, στο περίγραμμα του προσώπου ,την κάτω γνάθο και την ανώτερη ,πλάγια περιοχή του λαιμού έτσι ώστε να πετύχουμε το effect του mini lift. Επίσης χρησιμοποιούνται και σε όλον τον λαιμό, για σύσφηξη της χαλάρωσης και neck lift effect.

Διαδικασία

Η εφαρμογή είναι ανόδυνη και η πλήρης αναλγησία επιτυγχάνεται με την χρήση ειδικής αναισθητικής κρέμας αλλά και πάγου. Γίνεται η σχεδίαση του πλέγματος, και καθορίζεται ο αριθμός αλλά και το μέγεθος των νημάτων που θα χρειαστούν.Ακολουθεί η αναισθητοποίηση και η τοποθέτηση των νημάτων στις προσχεδιασμένες θέσεις. Μπορεί να γίνει και τοπική αναισθησία, σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Αποτελέσματα

 Ένα μέρος του αποτελέσματος είναι ορατό αμέσως, όμως για να δούμε την μεγάλη διαφορά πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 15 ημέρες και το τελικό αποτέλεσμα το έχουμε μετά από 1 μήνα. Η διάρκεια του μπορεί να ξεπεράσει τον 1-1,5 χρόνο αν τηρηθεί το πρωτόκολο εφαρμογής όπως έχει καθοριστεί στην αρχή της θεραπείας.

Διαβάστε περισσότερα για τη Νήματα εδώ

Διαβάστε εδω για τα νέα νήματα ανόρθωσης APTOS

Δείτε όλες τις προσφορές του Ιατρείου μας