Σε αυτήν την σελίδα μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές σε θεραπίες που κάνει το ιατρείο μας. με σκοπό να γνωρίσετε τη δουλειά μας και να έχετε το αποτέλεσμα που εσείς ζητάτε αφού οι θεραπείες γίνονται αποκλειστικά από Πλαστικό Χειρουργό. Επιλέξτε μια από τις παρακατω:

Προσφορά μεσοθεραπείας σώμα

Δωρεάν (1) Μεσοθεραπεία Σώματος

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τώρα είναι η κατάληλη στιγμή να ασχοληθούμε με τις μικρές ή μεγαλύτερες ατέλειες του σώματός μας. Κυτταρίτιδα, χαλάρωση, λιποαποθήκες και «ψωμάκια» είναι πράγματα που μπορεί να αντιμετωπίσει η Μεσοθεραπεία Σώματος.

Μαζί θα δούμε το πρόβλημά σας και θα επιλέξουμε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Διαβάστε και 13 συχνές ερωτήσεις για την Μεσοθεραπεία Σώματος.

Δείτε αναλυτικά την προσφορά μας εδώ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία άλλη υποχρέωση μια ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος σχεδιασμένη ειδικά για εσάς και ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

 

Προφορά Νημάτων- 10 νήματα PDO μόνο 49

Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία και η εξέλιξη της τεχνικής των νημάτων έχουν οδηγήσει όλο και πιο πολλούς ασθενείς να στρέφονται σε αυτή τη λύση. Αποτελλούν ένα μέσο πρόληψης αλλά και θεραπείας της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου και του περιγράμματος.

Η θεραπεία θα σχεδιαστεί και θα εκτελεσθείειδικά για εσάς και ανάλογα με τις ανάγκες σας από Πλαστικό Χειρουργό.

Δείτε αναλυτικά την προσφορά μας εδώ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κερδίστε την Προφορά Νημάτων- 10 νήματα PDO μόνο 49χωρίς καμία άλλη υποχρέωση,

 

 

Προσφορά 1ml Υαλουρονικού και 1 Μεσοθεραπεία Προσώπου μόνο 149€ 

Πλήρης ανανέωση του προσώπου με γέμισμα των ρυτίδων στις ρινοπαρειακές αύλακες ή τον τονισμό των ζυγωματικών για δημιουργία γωνιών στο πρόσωπο, με 1ml Υαλουρονικού Οξέος Γερμανικής προελεύσεως και μια Μεσοθεραπεία λάμψης για το πρόσωπο και για το περίγραμμα που θα ολοκληρώσει την θεραπεία, μόνο 149€.

Η θεραπεία θα σχεδιαστεί και θα εκτελεσθεί ειδικά για εσάς και ανάλογα με τις ανάγκες σας από Πλαστικό Χειρουργό.

Δείτε αναλυτικά την προσφορά μας εδώ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κερδίστε την Προφορά 1ml Υαλουρονικού και 1 Μεσοθεραπεία Προσώπου μόνο 149χωρίς καμία άλλη υποχρέωση,

 

Προσφορά 2 μεσοθεραπείες Προσώπου μόνο 29€

Εποχή ανανέωσης! Χαρίστε στον εαυτό σας την φροντίδα που σας αξίζει. Αποκτήστε λάμψη και νεανική όψη ή αποκτήστε σφριγηλότητα στο σώμα σας  στα έμπειρα χέρια των εξειδικευμένων ιατρών του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής. Με έναν συνδυασμό θεραπειών το πρόσωπό ή το σώμα σας θα ανανεωθεί σε βάθος, αποκτώντας λάμψη και νεανική όψη.

Δείτε αναλυτικά την προσφορά μας εδώ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κερδίστε την Προφορά 2 Μεσοθεραπείες Προσώπου μόνο 29χωρίς καμία άλλη υποχρέωση

ΟΙ προσφορές ισχύουν για νέους πελάτες