ριζική αποτρίχωση laserΤο νέο ανώδυνο σύστημα Laser SopranoXL παρέχει μία πραγματικά καινοτόμο θεραπεία που αφαιρεί την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρηγορότερα, πιο άνετα και με λιγότερες επισκέψεις. Με την τεχνική σάρωσης το Laser SopranoXL μειώνει σημαντικά τον χρόνο θεραπείας και τις συνηθισμένες ενοχλήσεις, αποφέροντας πολύ καλύτερα αποτελέσματα και σαφώς πιο ικανοποιημένους ασθενείς.

Ολοκληρωμένη Θεραπεία

Για μια ριζική θεραπεία αποτρίχωσης, απαιτούνται συνήθως 8 συνεδρίες.Παρέχεται η δυνατότητα αγοράς ολοκληρωμένων θεραπειών μέσω πιστωτικής κάρτας σε άτοκες δόσεις.

ριζική αποτρίχωση laserριζική αποτρίχωση laserριζική αποτρίχωση laserριζική αποτρίχωση laser

Πως Λειτουργεί?

ριζική αποτρίχωση laserΤο Laser SopranoXL είναι ό,τι καλύτερο στον τομέα της αποτρίχωσης με Laser. Η τεχνολογία IN-Motion του SopranoXL θερμαίνει βαθμιαία το θύλακα της τρίχας στο υπόδερμα έως ότου να μην μπορεί πλέον να αναπαραχθεί νέα τρίχα. Δεδομένου του ότι το Laser βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει, θεραπεύεται μία πολύ μεγαλύτερη περιοχή γρηγορότερα και ευκολότερα. Το Laser SopranoXL έχει έναν ειδικό μηχανισμό Dual Chill ο οποίος ψύχει την επιφάνεια του δέρματος, η οποία παραμένει δροσερή , χωρίς να γίνεται αντιληπτό το αίσθημα καύσου που συνήθως νιώθει κανείς την ώρα της θεραπείας.

ριζική αποτρίχωση laser

Ασφαλές για κάθε τύπο Δέρματος

Το SopranoXL είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανόμενου και του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Γρήγορη και Άνετη Αποτρίχωση

Η θεραπεία με το Laser SopranoXL:

  • Είναι πραγματικά ανώδυνη, χωρίς αναλγητικά ή τοπικά αναισθητικά
  • Έχει μακράς διαρκείας αποτελέσματα
  • Είναι πιο γρήγορη από άλλα συστήματα
  • Στους περισσότερους ασθενείς η διάρκεια της θεραπείας δεν υπερβαίνει την 1 ώρα
  • Επιτρέπει να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως
  • Είναι αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος συμπεριλαμβανόμενου και του μαυρισμένου
  • Είναι αποτελεσματική σε όλους τους τύπους τρίχας
  • Καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια δέρματος
  • Είναι απολύτως κατάλληλη για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες

laser αποτρίχωσης,αποτρίχωση ριζική

Ασφαλής και Αποτελεσματική

Η αποτρίχωση με Laser είναι ένας τομέας της Κοσμητικής Ιατρικής στον οποίο έχει γίνει πολύ μεγάλη κλινική έρευνα. Παγκοσμίως, εκατομμύρια ασθενείς έχουν υποβληθεί σε αυτήν την θεραπεία. Το SopranoXL παρέχει ασφάλεια, επιτυχημένη αποτρίχωση και μακροχρόνια αποτελέσματα.

ριζική αποτρίχωση laser