αύξηση όγκου και δημιουργία Ζυγωματικών με Υαλουρονικό οξύ
τονισμός ζυγωματικών με υαλουρονικό
Υαλουρονικό Όγκος Ζυγωματικά
αύξηση όγκου και δημιουργία πηγουνιού με Υαλουρονικό οξύ
αύξηση όγκου και δημιουργία Ζυγωματικών με Υαλουρονικό οξύ
όγκος ζυγωματικών
αύξηση όγκου και δημιουργία πηγουνιού με Υαλουρονικό οξύ
terapia acido ialuronico basso costo,fotografie acido ialuronico,trattamento estetico grecia atene plastica
Υαλουρονικό Όγκος Ζυγωματικά
Περίγραμμα Προσώπου Νήματα και Υαλουρονικό Οξύ
face makeover
υαλουρονικο ογκος ζυγωματικα
αύξηση όγκου και δημιουργία Ζυγωματικών με Υαλουρονικό οξύ
Ζυγωματικά με Υαλουρονικό
Υαλουρονικό Ζυγωματικά
Ζυγωματικά Υαλουρονικό
Πηγούνι με Υαλουρονικό
Ζυγωματικά με Υαλουρονικό
ζυγωματικά υαλουρονικό
Πηγούνι με Υαλουρονικό
Δημιουργία Όγκου στο πηγούνι
Ζυγωματικά Υαλουρονικό
Περίγραμμα Προσώπου Νήματα και Υαλουρονικό Οξύ
συνολική ανανέωση προσώπου
Υαλουρονικό Ζυγωματικά
Ζυγωματικά με Υαλουρονικό
previous arrow
next arrow
 

Οι ενέσεις Υαλουρονικού Οξέος χρησιμοποιούνται ευρέος στην Πλαστική Χειρουργική και για την δημιουργεία όγκου είτε σε σημεία που χρειάζονται τονισμό ή σε σημεία που προδευτικά έχουν χάσει τον όγκο τους.  Bρίσκεται σε φυσική μορφή στο σώμα μας και δεσμεύει τα μόρια του νερού παρέχοντας ενυδάτωση, όγκο και σφριγηλότητα στο δέρμα. Με την πάροδο των ετών, μειώνεται τόσο η συνολική του ποσότητα, όσο και η παραγωγή του. Με την θεραπεία αυτή αποκαθίσταται το έλλειμμα, γεμίζουν οι ρυτίδες και το πρόσωπο αποκτά πάλι τον όγκο που έχει χάσει. Η κάθε συνεδρία διαρκεί το πολύ 15 λεπτά. Η θεραπεία εφαρόζεται με υλικά τα οποία εμπεριέχουν αναισθητικό λιδοκαΐνη και ειδική σύριγγα που φέρει πάρα πολύ λεπτή βελόνα, έτσι ώστε να μην υπάρχει πόνος, αλλά και να έχουμε μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή.  Τα προιόντα που χρησιμοποιούμε είναι τα πιό σύγχρονα και ασφαλή, έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρενέργιες από το υαλουρονικό όξυ. Τα αποτελέσματα διαρκούν 12 με 18 μήνες και είναι εμφανή άμεσα. Μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές του εργασίες χωρίς πρόβλημα. Οι παρενέργιες είναι σπάνιες και η πιο συνηθισμένη είναι η δημιουργία μικρού αιματώματος(μελανιά) το οποίο απορροφάται σύντομα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. ‘Αλλες επιπλοκές παλαιότερα πιο συνηθισμένες όπως η εμφάνηση κοκκιωμάτων έχουν εξαφανιστεί με την χρήση νεότερων σκευασμάτων.

Όγκος στο πρόσωπο: Ζυγωματικά τόξα, Πηγούνι και Παρειές

Χρησιμοποιούμε τα fillers για να αυξήσουμε την προβολή των ζυγωματικών και να τονίσουμε το τόξο, ή να γεμίσουμε τα μάγουλα που λόγω ηλικίας ή απώλειας λίπους έχουν χάσει τον όγκο τους. Το ίδιο ισχύει και για το πηγούνι., μπορούμε να αυξήσουμε την προβολή του αν το σχήμα του δεν μας ικανοποιεί.  για αυτές τις περιοχές το υλικό είναι πιο παχύρευστο.Αν κατασκευή του σκελετού μας είναι τέτοια που η προβολή τους  είναι μικρή εως ανύπαρκτη., με ειδικό για την περιοχή Υαλουρονικό οξύ, τα ζυγωματικά ή το πηγούνι μπορούν να τονιστούν και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες γωνίες στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα εδώ διαρκούν πάνω από 1 χρόνο.

Θα πρέπει να προβληματιζόμαστε όταν ακούμε για πολύ φθηνές τιμές αφού τα καλύτερα υλικά είναι αρκετά ακριβά. Οι πολύ χαμηλές τιμές θεραπείας με υαλουρονικό οξύ είναι συνυφασμένες είτε με πολύ φθηνό υλικό το οποίο  έχει περισσότερες παρενέργειες, είτε με την χρήση μικρής ποσότητας ποιοτικού υλικού του οποίου το αποτέλεσμα θα έχει πολύ μικρότερη διάρκεια από αυτήν που υπόσχεται η ορθή χρήση του. Επίσης είναι σημαντικό να τονισθεί ότι κάθε  ιατρική πράξη πρέπει να γίνεται αυστηρά και μόνο από ιατρούς που έχουν ειδικευθεί στον τομέα, που στην περίπτωση της αισθητικής είναι μόνο ο Πλαστικός Χειρουργός.

Διαβάστε περισσότερα για το Υαλουρονικό Οξύ:

Γιατί οι θεραπεία με Υαλουρονικό οξύ είναι τόσο δημοφιλής;

12 συχνές ερωτήσεις για το Υαλουρονικό Οξύ

Υαλουρονικό Οξύ-Τριπλή δράση

Υαλουρονικό Οξύ-Απόλυτη Ασφάλεια, Μεγάλης Διάρκειας Αποτέλεσμα, Προσθετική Δράση

Υαλουρονικό Οξύ- Ιδιότητες

Υαλουρονικό οξύ Παρενέργειες

Σχετικά με το Υαλουρονικό Οξύ…

Αντιγήρανση: Πώς μπορούν οι μη χειρουργικές θεραπείες να βοηθήσουν

Γιατί υπάρχουν διακυμάνσεις στο κόστος της θεραπείας από ιατρό σε ιατρό?

Καλύτερα Αποτελέσματα με Συνδυαστική Θεραπεία Botox-Υαλουρονικού Οξέος