Ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα, και είμαστε από τα πρώτα ιατρεία που το χρησιμοποιούν το Υαλουρονικό Οξύ σώματος. Παρασκευάζεται  στο εργαστήριο αποστειρωμένο και καθαρό 100% σε σύριγγες των 10ml και όχι σε σκόνη  για παρασκευή στο ιατρείο όπως κάποια υποδεέστερα υλικά. Είναι Γερμανικής κατασκευής και έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος η οποία ξεπερνά τα 2 χρόνια!

Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία Όγκου στους γλουτούς με ταυτόχρονη ανόρθωση. Brasilian Butt Lift χωρίς μεταφορά λίπους, αλλά και για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Ο όγκος δίδεται στην ανώντερη επιφάνεια των γλουτών και αυτό προκαλεί ανόρθωση τους. Σε δεύτερο χρόνο και μόνο στις δύσκολες περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητο, μπορεί να γίνει συνδιασμός με νήματα ανόρθωσης γλουτών aptos. Kαθορίζεται ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν ξεκινώντας από ένα μίνιμουμ 10 νημάτων. Κατόπιν γίνεται ο σχεδιασμός που αφορά στις πύλες εισόδου και εξόδου καθώς και στην πορεία των APTOS. Στη συνέχεια γίνεται τοπική αναισθησία ώστε η διαδικασία να καταστεί εντελώς ανώδυνη. Τέλος αφού αποστειρωθεί η περιοχή, τοποθετούνται τα νήματα

Διαδικασία

Γινεται εξέταση της περιοχής, σχεδιασμός της θεραπείας και καθορισμός της ποσότητας Υαλουρονικού Οξέος Σώματος που θα χρειαστούμε για να πετύχουμε τον στόχο που θέτουμε μαζί. Γίνεται τοπική αναισθησία στις πύλες εισόδου και η διαδικασία γίνεται εντελώς ανώδυνα. Η έγχυση του υλικού γίνεται με κάνουλα που δεν είναι τραυματική όπως η βελόνα. Κατόπιν γίνεται επίδεση της περιοχής για 4 ημέρες. Άμεσα έχουμε το 60% του αποτελέσματος. Το υαλουρονικό είναι υδρόφιλο και συγκεντρώνει νερό το οπίο του αυξάνει τον όγκο. Για την ολοκλήρωση του αποτελέσματος απαιτούνται 20 ημέρες.

Στις πιό δύσκολες περιπτώσεις που θα χρειαστούν και τα νήματα ανόρθωσης APTOS, 20 με 30 ημέρες μετά την εφαρμογή του Υαλουρονικού, καθορίζεται ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν . Κατόπιν γίνεται ο σχεδιασμός που αφορά στις πύλες εισόδου και εξόδου καθώς και στην πορεία των APTOS. Στη συνέχεια γίνεται τοπική αναισθησία ώστε η διαδικασία να καταστεί εντελώς ανώδυνη. Τέλος αφού αποστειρωθεί η περιοχή, τοποθετούνται τα νήματα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και βελτιώνεται καθημερινά. Το τελικό αποτέλεσμα θα το έχουμε 15 με 30 ημέρες.

Το αποτέλεσμα έχει πολύ μεγάλη διάρκεια, πάνω απο 2 χρόνια. Ακόμα και μετά από αυτό το διάστημα η είκονα της περιοχής είναι πολύ καλύτερη από ότι πρίν τη θεραπεία λόγω ίνωσης και αντίδρασης του οργανισμού στο υλικό το οποίο προάγει την δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης.