Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος και Ενέσιμη Λιποδιάλυση μετά από 1 κύκλο
Μεσοθεραπεία Σώματος και Ενέσιμη Λιποδιάλυση μετά από 1 κύκλο
κύκλος 6 μεσοθεραπειών με καφεινη και λιποδιάλυση για ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος και Ενέσιμη Λιποδιάλυση
Μεσοθεραπεία Σώματος και Ενέσιμη Λιποδιάλυση
ενέσιμη μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα και λιποδιάλυση
previous arrow
next arrow
 

Είναι μια θεραπεία που αυτή τη στιγμή γίνεται αποκλειστικά στο ιατρείο μας και αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στον τομέα της αντιμετώπισης της χαλάρωσης και γίνεται με συστατικά που προέρχονται από τον ίδιο μας τον οργανισμό.Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, η οποία είναι η μοναδική θεραπεία Πλαστικής Χειρουργικής που χρησιμοποιεί τα Βλαστοκύτταρα και τον Παράγωντα Ανάπτυξης Growth Factor,γνωστό και ως GF, εμπλουτίζεται με συστατικά όπως η Καφεΐνη, η Καρνιτίνη και άλλα συστατικά που χρησιμοποιούμε στην ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος. Ο συνδυασμός με Κρυολιπόλυση είναι  είναι γνωστός ως Bikini Body Lift.

Διαδικασία

Η πρώτη θεραπεία που θα γίνει είανι η Κρυολιπόλυση της περιοχής που μας ενδιαφέρει έτσι ώστε να πετύχουμε την λιποδιάλυση που επιθυμούμε και να αρχίσει η διαδικασία της σύσφηξης. Είναι μία μέθοδος μόνιμης αφαίρεσης των λιποκυττάρων με τη χρήση της ψύξης. Με την κρυολιπόλυση τα λιποκύτταρα στις κατά τόπους λιποαποθήκες διασπώνται και αποβάλλονται με την έκθεση σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία.Κατά τη διάρκεια της θεραπείας οι ανεπιθύμητες λιποαποθήκες διασπώνται κατά τρόπο ελεγχόμενο και μη επεμβατικό με στόχο τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Η έκθεση σε χαμηλή θερμοκρασία προκαλεί την καταστροφή του υποδόριου λιπώδους ιστού χωρίς να προκαλεί ζημιά στον περιβάλλοντα ιστό. Η κρυολιπόλυση είναι μια μη χειρουργική εναλλακτική της λιποαναρρόφησης.

Δύο ζεύγη κεφαλών, τα οποία είναι σχεδιασμένα για συμμετρική θεραπεία. Εύχρηστη οθόνη πάνω σε κάθε κεφαλή  Η Cryolipolisis σε συνδυασμό με το Υπέρυθρο φώς , προσφέρει γρήγορη αποθεραπεία.Η Cryolipolisis είναι μια διαδικασία η οποία αποδεδειγμένα, μειώνει τα λιποκύτταρα με τη χρήση της συνδυαστικής τεχνολογίας της Κρυοθεραπείας ,του Vacuum και του Υπέρυθρου φωτός.

Στην δεύτερη επίσκεψη σας στο ιατρείο μας, η οποία θα είναι 14 με 21 ημέρες μετά την Κρυολιπόλυση, θα κάνουμε την αυτόλογη Μεσοθεραπεία. Λαμβάνουμε μια μικρή ποσσότητα αίματος από τον/την ασθενή μέσω της κλασικής και ανώδυνης αιμοληψίας και απομονώνουμε μέσω φυγοκέντρησης το PRP( platelet rich plasma, δηλαδή πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια) το οποίο περιέχει μεγάλη ποσότητα Βλαστοκυττάρων, Παραγόντων Ανάπτυξης GF (Growth Factors) και φυσικά Αιμοπεταλίων.Έπειτα γίνεται και εμπλουτισμός του παρασκευάσματος  με τα άλλα στοιχεία. Στις περιοχές εφαρμογής έχει τοποθετηθεί αναισθητική κρέμα έτσι ώστε η διαδικασία να είναι τελείως ανώδυνη. Κάθε αιμοληψία παράγει περίπου 10ml πλάσματος πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και η θεραπεία μπορεί να γίνει αφού συμπληρώσουμε και τα επιπλέον αναπλαστικά μόρια. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Τρόπος-Περιοχές Εφαρμογής

Η θεραπεία μπορεί να γίνει μία φορά ή για πιο δύσκολα προβλήματα να επαναληφθεί μέχρι 3 φορές με μεσοδιάστημα 1 μήνα. Κάθε φορά το αποτέλεσμα είναι και πιο εντυπωσιακό. Η συντήρηση είναι καλό να γίνεται 1 με 2 φορές τον χρόνο μετά από τις δύσκολες για το δέρμα εποχές, όπως η έκθεση στον ήλιο του καλοκαιριού ή η έκθεση σε κρύο και υγρασία τον χειμώνα. Ανάλογα με τις ανάγκες η θεραπεία μπορεί να γίνει σε όλα τα σημεία του σώματος που έχουμε χαλάρωση:

  • Μπράτσα
  • Μηροί έσω και έξω επιφάνεια
  • Γλουτοί
  • Γόνατα

Αποτελέσματα

Κρυολιπόλυση

Τα αποτελέσματα των συνεδριών της κρυολιπόλυσης είναι αντίστοιχα με επεμβατικές μεθόδους όπως η λιποαναρρόφηση. Τα λιποκύτταρα εξαφανίζονται και το αποτέλεσμα διαρκεί καθόσον διατηρείται η ισορροπία της πρόσληψης θερμίδων (με την άσκηση και την υγιεινή διατροφή). Τα λιποκύτταρα απομακρύνονται μόνιμα όσο η ο ασθενής διατηρεί το βάρος της/ του. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή και στην τακτική άσκηση τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα θα σταθεροποιηθούν.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Σώματος

Τα αιμοπετάλια και τα βλαστοκύτταρα είναι πολύ ενεργά κύτταρα και έχουν ευεργετικές ιδιότητες όταν γίνονται ως ενέσιμη θεραπεία στο δέρμα μας. Η χρήση της PRP είχε ξεκινήσει στην Ορθοπεδική για επιτάχυνση των επουλώσεων και ανάπλασης των αρθρώσεων και έτσι γρήγορα αποδείχθηκε ότι με τον ίδιο μηχανισμό μπορεί να βοηθήσει στην ανόρθωση και στην βελτίωση των ταλαιπωρημένων δερμάτων αφού προάγει τη δημιουργία νέων κυττάρων. Το δέρμα γίνεται πιο σφικτό και σφριγηλό, και γίνεται άμεσα ορατή η ανόρθωση λόγω της σύσφιξης του δέρματος και αντιμετωπίζεται και η επιδερμική χαλάρωση. Βοηθάει επίσης προάγοντας την παραγωγή Κολλαγόνου και Ελαστίνης του δέρματος επιταχύνοντας έτσι την ανάπλαση του με φυσικούς τρόπους. Είναι η μοναδική θεραπεία Πλαστικής Χειρουργικής αυτή τη στιγμή που κάνει χρήση των Βλαστοκυττάρων.

Bikini Body

Ο συνδυασμός των δύο θεραπειών και η σωστή εφαρμογή τους από Πλαστικό Χειρουργό δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Ανόρθωση των περιοχών της εφαρμογής, σύσφιξη της χαλάρωσης  και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος μέσω της καταστροφής των λιποκυττάρων στις λιποαποθήκες που μας ενοχλούν.