Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους στις γυναίκες (ψωμάκια) αλλά και της συσσώρευσης λίπους στην κοιλιακή χώρα (σωσίβιο) στους άντρες αποτελεί ένα δύσκολο στη λύση του αισθητικό πρόβλημα. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες το περικοιλιακό και το σπλαχνικό λίπος εκτός από αισθητικό πρόβλημα  εγκυμονεί πολύ σοβαρούς κινδύνους και για την υγεία των πασχόντων. Έτσι περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίο να βρεθεί μια λύση που θα αντιμετωπίζει στη βάση της το πρόβλημα και θα μας δίνει την τελική λύση έτσι ώστε αυτό το πρόβλημα όχι μόνο να εξαφανιστεί αλλά και να μήν επιστρέψει ποτέ.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και κερδίστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μια ενέσιμη μεσοθεραπεία Σώματος ανάλογα με τις ανάγκες σας

Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος και Ενέσιμη Λιποδιάλυση μετά από 1 κύκλο
Κρυολιπόλυση Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
κύκλος 6 μεσοθεραπειών με καφεινη και λιποδιάλυση για ψωμάκια
Μεσοθεραπεία Σώματος για Κυτταρίτιδα και Ψωμάκια
χαλάρωση κυτταρίτιδα μεσοθεραπεία ενέσιμη ποδιών
Λιποαφαίρεση Κοιλιά
Μεσοθεραπεία Σώματος και Ενέσιμη Λιποδιάλυση μετά από 1 κύκλο
previous arrow
next arrow
Slider

Η διατροφή από μόνη της θα έχει μικρή απώλεια λιπώδους ιστού η οποία δεν θα εντοπίζεται μόνο στην περιοχή που μας ενδιαφέρει. Οι λιποαποθήκες είναι το τελευταίο σημείο από όπου χάνουμε, θα πρέπει να αδειάσει από λίπος πρώτα το πρόσωπο και τα χέρια, μετά το στήθος στις γυναίκες και στο τέλος θα αρχίσει η απώλεια από τις περιοχές που συσσωρεύεται το λίπος, τις λιποαποθήκες. Με την τοπική λιποδιάλυση-μεσοθεραπεία πετυχαίνουμε την μέγιστη δυνατή απώλεια λίπους από την περιοχή που μας ενδιαφέρει. Επιπλέον ούτε η μεσοθεραπεία-λιποδιάλυση από μόνη της θα αρκούσε για να λύσει οριστικά το πρόβλημα. Πρέπει να μάθουμε τον ασθενή να τρώει σωστά, όχι να κάνει δίαιτα, αλλά να κάνει τους σωστούς συνδυασμούς τροφών και στις σωστές ποσότητες. Έτσι μεγιστοποιούμε την απώλεια κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά και φροντίζουμε να διατηρήσουμε και το αποτέλεσμα στο μέλλον, αφού θα έχουμε χάσει το λίπος, έτσι ώστε να μην το ξαναπάρουμε.

Τοπική Λιποδιάλυση-Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία-λιποδιάλυση είναι μια επαναλαμβανόμενη ενέσιμη θεραπεία που γίνεται στην περιοχή που μας ενδιαφέρει, ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες. Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ασθενής θα χρησιμοποιηθούν οι κατάλληλοι λιποδιαλύτες, πχ καρνιτίνη ή εκχύλισμα αγκινάρας σε συνδυασμό με ουσίες που διευκολύνουν την λεμφική αποσυμφόρηση αλλά και τη σύσφιξη του δέρματος. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανά 7-15 ημέρες ανάλογα με το περιστατικό. Η απώλεια του λίπους εστιάζεται έτσι στην πάσχουσα περιοχή και τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες συνεδρίες ακόμα και αν πρόκειται για αντιμετώπιση κυτταρίτιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ