Αναίμακτο Mini Lift! Πλήρης ανανέωση του  περιγράμματος του προσώπου με σύσφιξη και ανόρθωση και αποτέλεσμα mini lift! Mε 1ml Υαλουρονικού Οξέος Γερμανικής προελεύσεως και μια Μεσοθεραπεία λάμψης για το πρόσωπο και για το περίγραμμα που θα ολοκληρώσει την θεραπεία, μόνο 98€.

Περίγραμμα Προσώπου
Περίγραμμα Προσώπου
Περίγραμμα Προσώπου
Περίγραμμα Προσώπου Νήματα και Υαλουρονικό Οξύ
Περίγραμμα Προσώπου Νήματα και Υαλουρονικό Οξύ
previous arrow
next arrow
Slider

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για να προγραμματίσουμε το ραντεβού σας

Περίγραμμα Προσώπου

Τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο περίγραμμα του προσώπου είναι κυρίως δύο και οφείλονται αφ΄ενός στη βαρύτητα όπως η πτώση των παρειών και αφ’εταίρου στην χαλάρωση του δέρματος λόγω της πλημμελούς στήριξης από πλευράς υποκείμενων μυών και οστών. Πλέον η νούμερο 1 αιτία γήρανσης θεωρείται η απώλεια της στήριξης του δέρματος από τους μυς και τα οστά και όχι τόσο η καθ΄αυτού χαλάρωση.

mini lift,περίγραμμα,ανόρθωση προσώπουΚατά την πρώτη επίσκεψη και αφού εντοπιστούν τα προβλήματα και σχεδιαστεί το πλάνο των εφαρμογών γίνεται και το πρώτο στάδιο της θεραπείας το οποίο αποτελείται από την εφαρμογή 1 ml του λεπτόρευστου υαλουρονικού οξέος στο περίγραμμα και κατά μήκος της κάτω γνάθου. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν επί πλέον «σκελετό» πάνω και κάτω από την γνάθο για να παρέχει στήριξη και να τονίζει το περίγραμμα.

 

Μεσοθεραπεία Προσώπου

μεσοθεραπεία,λαμπερο δέρμα,νεανική επιδερμίδα,κυτταρίτιδαΣτη δεύτερη συνεδρία θα εφαρμόσουμε την μεσοθεραπεία προσώπου που θα τονίσει και αυτή το περίγραμμα. Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία που εφαρμόζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον λαιμό και το décolleté, πολλές φορές σε συνδυασμό με άλλες κλασικές θεραπείες(peeling,laser,fillers). Η εφαρμογή είναι γρήγορη και ανώδυνη, προσφέρει ανανέωση και λάμψη στο δέρμα, περιορίζει τις ρυτίδες, τη θαμπάδα και την αφυδάτωση του δέρματος. Είναι ιδανική και για τις νεότερες ηλικίες, σαν την πρώτη θεραπεία που μπορεί να κάνει κανείς για την πρόληψη και την αντιγήρανση. Έχει όμως εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Ενδείξεις

  • αφυδάτωση
  • απώλεια  σφρυγιλότητας
  • χαλάρωση δέρματος
  • μείωση πυκνότητας δέρματος
  • απώλεια τονικότητας δέρματος
  • τραχύτητα του δέρματος
  • παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο

Διαβάστε συχνές ερωτήσεις για την Μεσοθεραπεία Προσώπου