Πλεονεκτήματα Συνδρομητών: *Εμβλημα Συνδρομητή στο προφίλ σου όταν στέλνεις dm ή σχολιάζεις στο προφίλ @dr.neofotistos *Πρόσβαση σε exclusive offers, posts, stories και reels ορατά μόνο στους συνδρομητές *Μίλα άμεσα με τον γιατρό για όποια ιατρική απορία έχεις *Μάθε πρώτη όλες τις νέες εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική *Απόκτησε πρόσβαση σε προϊόντα και θεραπείες διαθέσιμα μόνο στους συνδρομητές μας *Άκουσε από τον γιατρό σχόλια για τις νέες θεραπείες και προϊόντα

Γίνε συνδρομιτής εδώ για να έχεις πρόσβαση στις exclusive offers που ισχύουν μόνο για τους subscribers!

Μόνο για τους συνδρομητές μου στο Instagram, η Προσφορά After Sun του Σεπτεμβρίου, ισχύει μέχρι 31/12/23. Γίνε συνδρομητής και κέρδισε την αναβαθμίσαμενη θεραπεία PRP PLUS με Υαλουρονικό Skin Lift!

Τιμη: 120€

Κάλεσε την Patient Coordinator, Σοφία στο 6970269901 και κλείσε το ραντεβού σου! (ισχύει για subscribers).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ! After Sun Offer! 120€ για διπλή θεραπεία! PRP PLUS αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου και εμπλουτισμό με ετερόλογη μεσοθεραπεία Skin Lift με Υαλουρονικό,βιολογικά ενεργά συστατικά που προσφέρουν υψηλές ιδιότητες αναγέννησης.

Ανανέωση κυττάρων επιδερμίδας με βλαστοκύτταρα και αυξητικό παράγοντα που περιέχονται στο πλάσμα και αύξηση  της φωτεινότητας και της ελαστικότητας του δέρματος από το Skin Lift, συμβάλλοντας στην ενυδάτωση και σε μία νεότερη εμφάνιση.

Η πρώτη θεραπεία που χρειάζεται το δέρμα μας μετά την έκθεση στον ήλιο, πριν από οποιαδήποτε άλλη αισθητική παρέμβαση, δημιουργώντας τη βάση για να δείξουν ακόμα καλύτερα.

📞Καλέστε στο 210-6456532 για να κατοχυρώσεις την προσφορά ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.